Actief op het land

Wandelen & hiken

Voor wandelaars en hikers is Curaçao met ruim 40 trails een geweldige bestemming. De rijke natuurgebieden en de ongelooflijk mooie flora en fauna op het eiland bieden dagenlang wandelplezier.

Voor rustige landschapgenieters tot stevige wandelaars, het landschap kent mogelijkheden voor iedereen. Geniet van ongerepte natuur en fascinerende bezienswaardigheden als flamingo’s, zoutpannen, panorama uitzichten, lagunes, klippen en andere bijzondere natuurverschijnselen.

Mountainbiken

Niet alleen te voet en per jeep, maar ook met de fiets kunt u actief het kleurrijke Curaçao verkennen. Ontdek de verschillende natuur- en kustgebieden en combineer uw zelfstandige of georganiseerde fietstocht

met een bezoek aan een van de prachtige stranden. Professionele mountainbikes zijn op het hele eiland te huur.

Jeepsafari & verhuur

Een jeep huren is een van de beste mogelijkheden om daadwerkelijk het hele eiland te kunnen verkennen. Bezoek de verschillende natuurgebieden en wissel dit af met een verfrissend strandbezoek,

een heerlijke lunch of een historische bezienswaardigheid. U bent vrij om te gaan en staan waar u wilt en de ‘wilde’ kant van Curaçao op uw eigen manier te verkennen. Ook kunt u onder begeleiding van een gids op jeepsafari, wat ook zeker een aanrader is.